mandag 14. mars 2011

Lenge siden sist

Har innsett at jeg er veldig dårlig på disse blogg greiene, er alt for sjelden inne her og skriver, men i dag fant jeg ihvertfall ut at det kansje var på tide med et nytt innlegg. I helga var jeg og min kjære en tur på loppemarked på Heimdal, er så koselig å gå å titte og se om man finner seg noen små skatter. Jeg er heldigvis velsignet med en kjæreste som også synes dette er koselig, så vi trasket rundt i litt over en time og fant oss litt småting. To av tingene var er lite rødt hus og et bilde med en helt nydelig ramme rundt. Siden jeg har hatt fri fra jobb idag, fant jeg ut at jeg kansje skulle fikse litt på skattene fra loppemarkedet.

Som dere ser så er kansje ikke rødt hus det fineste, så idag gikk jeg med en liten tur bort på fargerike og kjøpte meg en boks med antikk hvit spraylakk. Satte meg etterpå i bakgården og sprayet det jeg var god for, synes det ble et ganske så søtt lite hus til slutt.
Bildet tok jeg bare å fjernet fra rammen, ville ikke gjøre så mye mer med det enda, synes fargen på det er fint som det er. Mulig det blir et fint bilde inni der etterhvert.

Tilslutt så måtte jeg finne et yndet sted til skattene, så da ble det oppå kommoden i stua.
Synes det ble ganske så fint tilslutt :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar